Цветен пролетен маникюр

1
Добави коментар

Добре поддържаният маникюр е задължителни за всяка дама, която държи да е винаги перфектна. Ето нашите съвети, които ще ви помогнат да впечатлявате с цветен пролетен маникюр, оформен съобразно последните модни тенденции.

Цветен пролетен маникюр

Маникюрът може да се превърне в истинска мания. Всеки път, в който посещаваме салона за красота, ни се иска нещо различно и ново. Хубаво е, че тенденциите при маникюра са достатъчно цветни, интересни и разнообразни. В зависимост от това, което искаме да постигнем, и собствената си сръчност можем да избираме между две възможности – единият вариант е да посещаваме салон за красота всяка седмица, а другият, по-пестеливият на време и средства, е да разчитаме на себе си. Предлагаме ви няколко съвета, които ще са ви от полза, когато решите сами да се заемете с  маникюра си.

Модата всеки сезон се променя. От време на време запазва връзка със старото, но винаги носи новаторски дух. Така е и при тендециите при маникюра.

Декорацията продължава да бъде актуална. Красиво изрисуваните нокти, представляващи истинско произведение на изкуството, дават върховен израз на фантазията. Най-предпочитани си остават цветята, цветни решетки и геометричните фигури.

Преливащият маникюр или маникюрът с т.н.“омбре“ ефект е една от водещите тенденция на пролет/лято 2013. Каква е тайната на тази техника? При омбре маникюра – това е ефект на преливане от един цвят към друг, което се постига чрез оцветяване на върха на нокътя върху друг нюанс на основния цвят с гъба.

Френският маникюр е следващата актуална тенденция. Той е в най-различни вариации – с декорации, в контрастни цветове или класически.

Изчистени линии и геометрични форми  – новата тенденция в маникюра през 2013 година.

Цветовете са определящият белег на модата, като всеки сезон преобладава определен тип. Този сезон ярките свежи цветове, като кораловия, тюркоазния, синия, червения, жълтия  са изключително модерни, а и в унисон с настъпващия слънчев сезон.Различните неонови отенъци също са голям хит. 

Вижте цветните колекции на козметичните марки: