Summer Cart набира популярност в Турция

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Платформата за онлайн търговия Summer Cart има над 2300 клиента в България и чужбина

Българската софтуерна компания Mirchev Ideas, разработчик на платформата за електронни магазини Summer Cart, отвори офис в турския мегаполис Истанбул.

Клонът на фирмата ще се развива от нейната дъщерната компания Summer Cart Yazilim Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti., а управлението е възложено на доскорошния маркетинг мениджър в Mirchev Ideas Мена Мирчева.

Онлайн магазините в Турция са технически по-назад в сравнение с тези в България и единствено онлайн разплащанията с кредитни карти са значително по-развити и по-разпространени, сочи проучване на Mirchev Ideas. Родният продукт Summer Cart има по-богата функционалност и ценова гъвкавост от местните платформи и точно затова търговските фирми в Турция живо се интересуват от него.

„В момента имаме над 200 клиента в Турция, които са много доволни от платформата Summer Cart и открито ни подкрепят да дойдем на тяхна територия. Именно тяхното положително мнение за продукта и големият брой успешни проекти, които реализирахме за толкова кратък период, ни дават смелостта да навлезем директно в динамичния турски пазар“, сподели Мена Мирчева.

На нашия пазар Mirchev Ideas предлага към платформата за онлайн търговия Sumer Cart редица услуги с добавена стойност, интегрирани с нея – разплащания, интеграция с куриерски фирми, оригинални дизайнерски темплейти и др. Компанията ще запази тази фирмена политика и в Турция. Към момента Summer Cart има над 2300 клиента в България и чужбина.