УАУ! Вижте какво намериха деца в гората

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Мистериозната находка разбуни духовете

Всеки от нас е чувал за легандарното същество, наричано Голямата стъпка или още Саскуоч. Мнозина наистина вярват в съществуването на маймуноподобния гигантски планински човек. Туристи и планински обитатели дори са се натъквали на мистериозното създание (любителско видео заснето от очевидец на Голямата стъпка можете да намерите в края на материала).
До сега се смяташе, че неуловимият Bigfoot обитава северните части на САЩ, но ето че вече бе намерено доказателство, че Голямата стъпка се среща и по източното крайбрежие на Америка. Именно там две деца се натъкнали на гигантски крак, който със сигурност не принадлежи на човек.

Това не е човешки крак!

Две момчета се разхождали в горите около град Куинси, Масачузтс. Там те открили огромен, вече разлагащ се крайник – стъпало, пише американският вестник „Patriot Ledger“, цитирано от yahoo.de.
Съдебен лекар е потвърдил, че костите на намерения крайник не са човешки. В момента текат допълнителни изследвания, които би трябвало да дадат малко по-конкретни отговори, заяви началникът на полицията Франк Алвилиера.
Това мистериозно откритие подхранва дълго култивиран мит. Преследвачите на Голямата стъпка обикалят планините на Северна Америка в отчаяно търсене на мистичното създание. Началникът на полицията вярва, че ще бъде намерено логично обяснение за гигантското стъпало, но дори да е така, хората няма да спрат да вярват в легендарния Bigfoot.

Антоанет Иванова