През април

2
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

 

Нашите априлски находки:

Деним

Това лято гащеризоните от деним/ дънковите гащеризони се завръщат, вече под влиянието на „слабите дънки”/ skinny jeans. Джеръм Дахан, собственик и дизайнер за Citizens of Humanity казва за новата линия: „Исках да придам нов вид на познатия гащеризон, с по-тънък крачол, който изглежда автентично износен”. Vogue UK съветват: комбинирайте с неочаквани аксесоари като например дамски обувки с равна подметка (на снимката: Prada).

Съществуват две школи в носенето на деним – казва Дахан – опре ли до прането (прането на деним разваля дрехата). Ако сте от тези, които не перат дънковите си дрехи, оставяйте ги във фризера, за да убиете бактериите. За всички останали – действайте както сте свикнали.

Можете да поръчате онлайн в citizensofhumanity.com, frame-denim.com и net-a-porter.com (skinny dungarees)

 

Кастинг за модели (България)

Ivet Fashion, от които са започнали кариерата си много отлични модели, обявяват кастинг за нов попълнения в Стара Загора и Хасково.  Кастингът в Стара Загора е този петък, 26 април 2013 (17-18.00ч) в Парк Хотел „Стара Загора“, а в Хасково е в същия час в събота, 27 април, в клуб Баркод.

Вижте повече в страницата на агенцията във Фейсбук. 

 

 

Три он-лайн предложения за април

КАРМЕН ЕМАНУЕЛ ПОПА – облекла и аксесоари на гръцката дизайнерка, за която казват че стилът и е „среща на Микеланджело с Коко Шанел” можете да разгледате на сайта й. Моделите й са разпознаваеми като стил, в резултат от нейната последователност като артист и ексклузивния стил на полите (туту) в последната й модна линия.

 

АМБЪР ПАТЪН

Новия бранд на Аманда Патън може да се похвалис мотото „Лукс за малко пари”, тъй като комбинира ниска цена за изработка със скъп качествен текстил, използван от Ралф Лорън, Аликзандър МаКуин, Шанел и Ив Сен Лоран. Добри материи (коприна, копринен шифон, лен) в класически кройки – можете да поръчате он-лайн на сайта на дизайнерката.

 

САМИ ДРЕС

Ако решите да експериментирате с бюджет и дантела, класически рокли от цветна и монохром дантела на цени от $7-16 са най-ниско рисковия вариант.