Панделка в косата

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Типичните момичешки тенденции се завръщат все по-уверено в модата. Туту полички, пантофки за принцеси и свежи флорални мотиви са все по-предпочитани от дамите, а резултатът буквално е кукленски.

Ако и вие си падате по подобна визия е полезно да имате предвид, че само дрехи не са достатъчни. Трябва да помислите за цялостното си излъчване, което включва подходящи грим и прическа.

Ако имате дълга коса, определено можете да експериментирате. Можете да я вържете с деликатна панделка, която да ви придаде нежен и невинен вид. Или пък сами да си направите красивия аксесоар, при това от собствената си грива.

За да се справите успешно, следвайте няколко лесни стъпки.

1. Вържете част от косата си на висока опашка. 2. Подгънете я, както е показано на снимката горе и стегнете с ластик. 3. Разделете на две части, като ги фиксирате с фиби. 4. „Остатъкът“ от опашката преметнете нагоре, прекарайте под панделката и фиксирайте с фиба.

Това е.

Можете да експериментирате с цялата коса, като променяте позицията на панделката. Изборът е изцяло ваш.

В следващото видео можете нагледно да видите как точно се прави панделка от коса. Техниката е почти същата, от вас зависи коя ще изберете за собствената си прическа.

Ако искате да научавате още полезни съвети за красота, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!