Къде отидоха извивките на Скарлет?

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Във вторник папарашки фотоапарат улови изненадваща промяна във външния вид на Скарлет Йохансон – тя вече не е блондинка!

На кадри от снимачна площадка актрисата е с червена коса. Обяснение за промяната на чаровната златокоска е ролята ѝ в продължението на филма „Капитан Америка”. Там тя трябва да изиграе Черната вдовица и сладките ѝ руси къдрици не подхождат.

Не това обаче прави най-силно впечатление. Напоследък Скарлет е отслабнала много, но възхищението преминава в обезпокоение, тъй като деколтето ѝ също постепенно остава празно. Две седмици преди въпросните кадри, всяли смут, тя разполагаше с природните си дадености – както личи от снимките, бюстът ѝ е там. На снимачната площадка обаче черният ѝ топ разкрива, че освен килограми, тя губи и бюста си.

Ако разровим фотоархивите, ще забележим класическа красота и елегантност. Новата ѝ визия обаче напомня все по-малко за вида, в който познаваме Скарлет. Не че не я харесваме – одобряваме промените, но не и когато нещо липсва.

Facebook

След като новината и снимките плъзнаха в интернет пространството, коментарите варираха от „Изглежда много добре!” до „Къде е повдигащият ѝ сутиен?”.

Никога не сме намирали звездата за дебела, нито дори за пълна, но не е трудно да намерим снимки от по-пищния ѝ период. Сега тя се вталява, вталява… дано само да не се стопи съвсем.

С новия цвят и фигура, визията на госпожица Йохансон се отдалечава все повече от миловидната блондинка, която познаваме, но определено има какво да ни покаже. Според нас червеното ѝ стои много добре.

За още новини от света на шоубизнеса се присъединете към Jenite.bg във фейсбук!