Вижте близнаците на Марая Кери

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте близнаците на Марая Кери

Вижте близнаците на Марая Кери 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Близнаците Монро и Марокан са най-голямото съкровище на Марая

Напоследък певицата Марая Кери и съпругът и Ник Кенън не са спряли да публикуват свои снимки на незабравими моменти с децата си. Двуяйчните близнаци Монро и Марокан ще навършат две години съвсем скоро – на 30 април, когато имат годишнина от сватбата и родителите им.

„Пижамен филмов уикенд със семейството“

Ето и два съвсем актуални кадъра, на които се вижда, че дивата Марая Кери съвсем не е такава у дома, каквато я познаваме от публичните й изяви. Мама Марая е съвсем натурална по пижама и изцяло посветена на малките си дечица.

Тези снимки бяха публикувани в Туитър от самата певица, а под фотосите тя написа „Пижамен филмов уикенд със семейството“, предават от БЛИЦ.
Ник Кенън и Марая Кери не спират да показват колко са щастливи от факта, че най-накрая станаха родители. Двойката срещна доста трудности, а Марая преживя спонтанен аборт преди бременността с близнаците. След всички перипетии и трудна бременност Марая все пак ражда с Цезарово сечение на 30 април 2011 година. Дъщеря си кръщава Монро, на легендарната Мерилин Монро, а сина си – Марокан, на мястото, където Ник й предлага да се оженят.
Певицата с уникалния петоктавен диапазон на гласа изглежда е намерила истинското щастие и е предпочела да захвърли лъскавите вечерни рокли и високите токове, за да прекара времето си по пижама с децата си.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: