Как да се справим със задържането на течности по естествен начин?

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Билколечението датира от хилядолетия и е в корена на съвременната медикаментозна терапия. Лечебните растения съдържат активни вещества с определени физиологични ефекти . Билките съществуват, защото всичко, което ни е необходимо, за да бъдем здрави, вече е закодирано в нас и света около нас. Точно тази е и концепцията за създаване на продукта Дио-Ренал: той е разработен в отговор на потребностите на пациентите от концентрирани източници на биологично активни вещества в екстракти от брезови листа, дозирани под форма на капсули, за подобряване функционалното състояние на бъбреците и пикочните пътища, и като профилактика.

Кога можем да използваме този продукт?
Когато се борим със задържането на вода и страдаме от отоци, когато имаме проблем с пясък или камък в бъбрека, когато кръвното ни налягане застрашително се движи нагоре, когато се оплакваме от възпалителен процес в пикочния мехур…

Как да изберем подходящия продукт?
На пазара се предлагат различни билкови комбинации, повлияващи диурезата (отделянето на излишните течности и изхвърляне на токсините от организма). Как да се ориентираме кое е наистина най-доброто за нас? Има едно основно изискване – хранителната добавка да съдържа стандартизиран екстракт, с доказан произход и в нужната концентрация. Това условие е на 100% гарантирано в подобрената формула на Дио-Ренал капс.500 мг! Препаратът съдържа 500 мг стандартизиран сух екстракт от бреза (Betulae folii extractum siccum), еквивалентни на 1.5 g – 3.0 g листа от бреза, съответстващи на 12 mg до 20 mg флавоноиди. Стандартизираният сух екстракт от листа на бреза е получен от изсушени листа на Betula pendula Roth syn. B. alba L. и Betula pubescens. Екстрактът от Betula pubescens е известен освен с диуретичното си действие и със спазмолитичния си ефект върху гладката мускулатура. Това облекчава спастичната болка при бъбречнокаменна болест и цистит. Дио-Ренал е единственият продукт, при който се съчетават тези две действия.

Дио-Ренал е произведен в условията на добрата производствена практика, от сертифициран по Европейското законодателство български производител. Произведен с европейски екстракт, в гарантирано количествено и качествено съдържание. По-високата концентрация, удобството на приема и конкурентната цена са друго важно предимство- все пак продуктът се приема продължително време, например при профилактика на бъбречно каменната болест и задържането на течности в организма. При производството е използвана съвременна технология drug delivery, за по-голям комфорт при приема.

Каква е разликата между Дио-Ренал и лекарствата-диуретици?
За разлика от синтетично създадените медикаменти, наричани „диуретици“, екстрактът от листа на бреза действа меко, щадящо и едновременно с това ефективно. Диуретиците лесно могат да доведат организма до дехидратация (животозастрашаващо състояние), средна до умерено тежка хипокалиемия , която причинява нарушения в неврологичните функции, сърдечни аритмии и дори сърдечна недостатъчност, мускулна слабост и крампи. Хиперкалиемията, в резултат на прекомерната употреба на калий-съхраняващите диуретици води до тежки камерни тахикардии и животозастрашаваща аримия. Повечето диуретици нарушават метаболизма на пикочната киселина и това може да предизвика болезнен пристъп на подагра. Сами разбирате, че както често става, след употребата на един медикамент, трябва да се включи втори, трети и т.н., за да бъдат неутрализирани страничните действия.
Преди да посегнете към таблетката диуретик при всяко задържане на течности в организма, спомнете си за възможността да си помогнете по естествен начин – с капсулите на Дио-Ренал.
Повече информация за продукта може да намерите в интернет на адрес: www.dio-renal.com