Спечели почивка в Гърция или 50 лв с играта на Лукчета

1
Добави коментар
silvy
silvy

За да участваш в играта на Лукчета, е необходимо да следваш стъпките:
1. Купи промо опаковка “Лукчета”, 90 г – класик, билкови, евкалит или медени
2. Открий кода от вътрешната страна на опаковката
3. Регистрирай кода на www.lukcheta.bg или със смс на номер 1716
4. Представи печелившата опаковка, за да получиш своята награда
В Промоцията участват опаковките: класик, билкови, медени и евкалиптови бонбони „Лукчета” (90 гр.), които са с промоционални опаковки, с отпечатан от вътрешната страна код за участие и отпечатана от външната страна информация за Промоцията.
Всяко физическо лице, регистрирало успешно 1 промоционален код в периода на етап от Промоцията, участва в жребия за малките награди на Промоцията.
Всяко физическо лице, регистрирало успешно 4 промоционални кода в периода на играта участва в томболата за големите награди на Промоцията.
Всеки промоционален код може да бъде регистриран за участие от един номер на мобилен телефон само веднъж.
В случай, че регистрираният от участник промоционален код е избран за победител за малка награда, този промоционален код отпада от участие в следващите тегления за малките награди на Промоцията, както и отпада от общия сбор на изпратените от участника промоционални кодове за участие за големите награди. В случай, че регистрираните от участник 4 промоционални кода са избрани за получаване на голяма награда, тези промоционални кодове отпадат от участие в следващите жребии за малките награди на Промоцията.
Награди:
– 150 малки награди, всяка от тях представляваща предплатена карта за подарък GiftCard на стойност 50 лева всяка.
– 6 големи награди, всяка от тях представляваща семеен уикенд почивка (всеки за 2 пълнолетни и 1 непълнолетно лица) в х-л Criopigi Beach Hotel в Халкидики в Гърция.
Всяка семейна уикенд почивка включва:
– 2 нощувки хотелско настаняване в х-л Criopigi Beach Hotel, Халкидики, Гърция за 2 пълнолетни и 1 непълнолетно лице до 12 години. Стойността на всяка уикенд почивка е до 320 лева с ДДС.
Играта изтича на 09.06.2013 г.:

Tags: giftcard, ваучер, гърция, игра, лукчета, почивка, промоция, томбола