Доживотникът Милен Маджаров плаши със скок от покрива на затвора (ОБНОВЕНА + СНИМКИ И ВИДЕО)

1
Добави коментар
region.burgas
region.burgas

Затворникът от покрива на затвора е зад решетките вече десета година.
Милен Маджаров наръга смъртоносно Димитър Арабаджиев в двора на училище „Отец Паисий” на 12 октомври 2004 г.

Двамата били връстници, но не се познавали. Срещнали се напълно случайно. В двора на училището има лостове за тренировки. Митко, който живеел в ж.к. „Братя Миладинови”, често ходел там. Във фаталната вечер налетял на Маджаров.

Забелязал, че мъжът се кара с други две момчета и се намесил. Милен обаче извадил нож и без да му мигне окото, го наръгал. Острието е разразяло артерия и смъртта е настъпила буквално за минути от остра кръвозагуба.

По време на делото Милен се кълнеше, че не е искал да убива. Той имаше предишни присъди за грабежи. Съдът му даде доживотна присъда.

Припомняме ви, че от тази сутрин в бургаския затвор има безпрецедентен случай. Един от пандизчиите се изплъзна на охраната и се качи на покрива. Опитите на властите да го свалят от там засега са без успех.

В момента затворникът на покрива Милен прави истинско шоу на целия кв. „Комлука“, който се е събрал да гледа. С него разговаря един от психолозите на затвора.

Милен Маджаров вдига адреналина на многобройната си публика с разходки по края на покрива на затвора.

В момента Маджаров се е доближил на най-високата точка от страната на фасадата, но все още не е стъпил на козирката. Напрежението в тълпата се нагнети. Сега той се намира в най-отдалечената част от психолозите и се разхожда по покрива.

Клиентите на затвора са се накачулили по прозорците и също наблюдават с интерес развоя на събитията

ОБНОВЯВАНЕ:
Преди броени минути на покрива се качи жена. Все още не е ясно дали това е съпругата на Милен – Златина, която пристигна на място още сутринта. Жената държа ръката му няколко минути и двамата си говориха нещо, след което Милен отново се отдръпна.
Той продължава да се разхожда по покрива, пие вода, която преговарящите с него периодично му подават заедно с цигари.