Пепа Секса спира да пее

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Поредни рокади и драми тресат фолкбранша, научи репортер на “ШОУ”.

Пепа Секса загатна, че в скоро време смята да пее изцяло и само за удоволствие, тъй като не вижда смисъл от случващото се в попфолка. „Има песни, аз не бързам, достатъчно колежките бълват песен след песен. Аз правя песни за удоволствие вече от много години, не пея за слава, така че ги правя, когато имам възможност“, заяви фолкпевицата.

И добави, че вече няма никакво значение по колко песни правиш на година, защото кризата е сериозна. Неотдавна изпълнителката записа песен на сръбски и опита да пробие на тамошния пазар, но изглежда, че в крайна сметка и сред „плавите“ не е успяла да се котира подобаващо.

Колежката й Траяна пък изненадващо обяви, че остава в „Пайнер“, въпреки че бе разочарована от факта, че успехите й през изминалата година не бяха зачетени и името й не фигурираше в нито една номинация за годишните награди на „Планета“. Припомняме, че фолкизпълнителката се тръшна публично преди церемонията, заявявайки, че обмисля да напусне димитровградския чалга гигант. Липсата на по-добра алтернатива обаче явно я е накарало да преосмисли решението си.