Венета Харизанова показа бедра видяна 8997 коментари 14

2
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Венета Харизанова не издържа с дрехи, иска да е гола! Една от най-известните ни и успешни моделки остана само по къси панталонки и изрязан потник. Най-якото е, че дрехите й са от черна кожа. Изглежда като строга секс господарка, липсва й само коженият камшик, който да размахва и да плющи.

Папараците на „България Днес“ уловиха сексапилната премяна на Харизанова. Горещите кадри са заснети пред столичен хотел, в чието барче често се подвизават лица от хайлайфа.

Харизанова се появи с лъскав двуврат „Ягуар“ в зелено-синята гама. Возилото, с цена около 130 хиляди лева, е крайно мощно – 400 и няколко конски сили, с които с лекота могат да се вдигнат 300 километра в час.

 

Тарикатската кола бе паркирана до тротоара пред хотела. Венета изгаси двигателя, отвори вратата и о, чудеса – извади голия си крак. После и другия. С отегчена физиономия третата на конкурса „Мисис Вселена“ 2012 г. заключи скъпата играчка и тръгна към заведението, пише “България Днес“.

 

Бедрата на Харизанова се люшкаха опасно сластно. Ако моделката се бе разходила в тези одежди по улиците на някоя ислямизирана държава, щяха да я претрепят с камъни.

 

27-годишната мацка направи едва пет крачки, когато към нея се приближи мъж с втренчен в голите й телеса поглед. Човекът, както се казва, хвана мазоли по очите от втренчване. Той обаче не отнесе шамар, защото е мъжът на софиянката – бизнесменът Емил Маринов.

Дългогодишната половинка на Венета не я изпуска от поглед и особено се мръщи на изявите й в „Шоуто на Слави“. Все пак тя е стара любов на Дългия… ревност, братче!