Гуинет Полтроу без бельо на червения килим – Edna.bg

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Снимка:
Getty/Guliver

Актрисата Гуинет Полтроу се появи на премиерата на третата част на „Железен човек“ в Лос Анджелис без долно бельо.

Блондинката показа защо наистина списание „Пийпъл“ я обяви за най-хубавата жена.

На червения килим в Лос Анджелис Гуинет прикова всички погледи с може би най-красивата рокля, която е обличала досега. Полупрозрачният тоалет подчертавал нейната спортна фигура, с която звездата може да се похвали на 41 години.

Интересното на тоалета беше, че отстрани той бе напълно прозрачен и всички ясно можеха да видят, че Полтроу не носи бельо.

Роклята е на моделиера Антонио Берарди.

За своите 41 години и две бременности Гуинет наистина изглежда впечатляващо добре. Фигурата ѝ обаче не се дължи на природно чудо, а на факта, че актрисата изключително много внимава какво и колко слага в чинията си и спортува усилено и редовно.

Наскоро Гуинет Полтроу беше удостоена със званието „най-красива жена в света“ според списание „Пийпъл“. Звездата от „Железен човек 3“ оглави тазгодишната класация на американското списание, побеждавайки конкуренцията на Аманда Сийфрид, Дженифър Лорънс, Пинк и Холи Бери.

Въпреки титлата, актрисата настоя шеговито, че ако читателите я видят по домашно облекло вкъщи няма да смятат, че е най-красивата.

„Вкъщи съм по дънки и тениска и никога не нося грим“.

За разлика от нея обаче осемгодишната ѝ дъщеря Ейпъл от брака ѝ с певеца Крис Мартин, вече се интересува от модата, а на специални поводи актрисата дори ѝ позволява да носи малко грим.

През септември изданието избра Гуинет и за най-добре облечената жена в света, а тази година започва като кралица на красотата, взимайки короната от миналогодишната победителка Бионсе.