Нели Колева: Първи стъпки в Нумерологията – част 1

2
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Както вече стана ясно, компонентите жизнен път, числото на живота или път на живота са термини, които имат едно и също значение. Жизненият път показва посоката, която ни е отредена свише и която следваме през житейския си път, независимо от нашето желание и приоритети.

Какво показва Числото Жизнен път?
Чрез изчисляване и тълкуване единствено и само на вибрацията жизнен път не бихме могли да прогнозираме как се развива нашата съдба както за голям период от време, така също и за конкретна лична година, личен месец. Само в комбинация с компонентите  рождена дата, периоди през който преминаваме, лична година, личен месец, бихме могли да направим достоверни прогнози, касаещи характера на човека, развитието на професионалната сфера, личен живот, здравен аспект.

Необходимо е да се направи нумерологичен хороскоп за конкретния човек. Направата и анализа на индивидуалния, личен хороскоп за даден човек е наложителна, за може да се разтълкува правилно конкретната ситуация и събитие, което го касае.

Но числото жизнен път определено може да ни даде ориентир, по който да вървим, за да анализираме прецизно хороскопа. Всеки жизнен път има своя собствена характеристика. Числото Жизнен път е от цифра 1 до числото 11.

За всички, които правят първи стъпки в нумерологията, вижте какво разкрива всеки един жизнен път.

Жизнен път 1:
Жизнен път 1 е доста устойчив и преуспяващ като професионална реализация. Но винаги е свързан с трудности. Независимо от конфликтите и проблемите в една връзка или направен брак, партньорът притежаващ жизнен път 1, трудно би могъл да направи първата крачка за прекратяване на взаимоотношенията. Човек, притежаващ жизнен път 1, е готов на всичко, за да запази брака си или връзката. Вибрация 1 рядко търси свободата си чрез честа смяна на партньорите. Не се доверяват лесно. Трудолюбиви, придържат се към установените правила и норми.

Жизнен път 2:
Енергични, дейни, упорити. Обичат да властват и да командват. Не се подчиняват на околните. Приоритетите на хората изцяло са насочени към кариерата и професионалното им развитие. Всичко останало е на заден план. Повечето от тях имат доста добре развита интуиция. Изключително дисциплинирани, отговорни и подредени. Не обичат хаоса и безредието. Трудно се примиряват да бъдат наставлявани и командвани. Не правят компромиси, дори със своите близки. Горделиви, но открити и честни при взаимоотношенията си с хората.

Жизнен път 3:
Символично е разделен на 2 части, които засягат живота на човека (зависи от личния хороскоп). Едната е професионалната реализация, другата е емоционалният аспект. Професионалната кариера винаги изпреварва личния живот на човека. Те се реализират перфектно на професионалното поприще. Имат добри съдбовни дадености за преуспяване, напредък и престиж. Хората с жизнен път 3 полагат неимоверно големи усилия в стремежа си да бъдат признати и утвърдени в областта, в която работят. Издръжливи, неуморни, работливи, но най-вече на работното място. Прекалено самостоятелни, амбициозни и прецизни към себе си. Имат високи критерии, относно собствените си успехи.

Жизнен път 4:
Характерна особеност на жизнен път 4 е тяхната придирчивост към определен вид работа, особено в ранните години. Много често са капризни и претенциозни, относно работата, която вършат. Голям процент от личностите с този жизнен път създават повече от един брак. Жизнен път 4 няма даденостите на жизнен път 3, но при добра и стройна организация, хората са в състояние да постигнат превъзходни професионални резултати. Необходимо е сами да се контролират и да си налагат ограничения, за да постигнат нужния им успех.

Жизнен път 5:
За хората с жизнен път 5 и двата аспекта, професионален и личен, вървят паралелно. Постигат завидни постижения в професионалната сфера. Но голям процент от тях трудно сбъдват мечтите си в емоционален план – появяват се неудачи, разочарования, спънки. Животът на хората наподобава синусоида, в която се редуват реализация и емоции. Чувствителни, емоционални, но психически издръжливи, устойчиви на промените и превратностите. Никога не губят надежда и кураж. Имат голям енергиен потенциал, за да се справят сами с трудностите. Обикновено разчитат на собствените си възможности и заложби.

 

Телефони за контакти с Нели Колева:0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net  www.nelly-koleva.com

26.04.2013/ Нели Колева