Избери подгряващата група за концерта на Bon Jovi в София

1
Добави коментар
chuime
chuime

Bon Jovi предоставят на публиката възможността да гласува за подгряваща банда за концерта им в София. „Искаме българските фенове сами да изберат коя да е групата, която ще свири с нас на 14 май“ , казват от Bon Jovi.

От днес до 7 май включително, родните рок фенове ще могат да посочат кои са българските музиканти, които да се качат на една сцена с големите момчета от Bon Jovi.

В гласуването са включени десет български банди предварително избрани от Bon Jovi. До 7 май феновете ще могат да посочат своите фаворити на специално създадения от Нова Телевизия САЙТ ЗА ГЛАСУВАНЕ. От трите групи, събрали най-много гласове бандата ще посочи своя фаворит и ще го приветства на уникалната Bon Jovi сцена в София. А кои са ТОП 3 фаворитите на родните рок фенове, ще разберем в ефира на сутрешния блок на Нова ТВ „Здравей, България”, където от всички участвали в голямото рок гласуване ще бъдат изтеглени и десетима късметлии, които ще получат билет за концерта на бандата.

Гласуването започна днес. Селектираните предварително от Bon Jovi банди са:

1. Alley Sin 2. Bee In The Bonnet 3. D2 4. Default 5. MAZE 6. My Disorder 7. Sevi 8. Sheky And The Bloodrain 9. Силует 10. Торнадо

ВАЖНО ГЛАСУВАНЕТО Е ОТМЕНЕНО. ЕТО КАКВО НАПИСА НА 2 МАЙ НА САЙТА СИ „НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ“: „Поради засиления интерес от страна на фенове на групите и поради желанието на организатора избoрът на подгряваща банда за концерта да е достатъчно обективен и 10-те групи включени в гласуването ще бъдат изпратени на Бон Джови да бъде направен финалния избор!“

За БЕК
За последните 10 години компанията се налага като един от най-големите и успешни  промоутъри в България и региона. БЕК организира едни от най-мащабните концерти и фестивали като Kiss (2008, София), Metallica (2008, София), ZZ Top (2009, София),  AC/DC (2009, Белград), AC/DC (2010, София), Rammstein (2010, Белград), Sofia Rocks Fest (Big Four, Rammstein, 2010; Judas Priest, Whitesnake 2011; Guns N Roses 2012) и още много.

Повече за компанията – ТУК

Билети
Концертът на Bon Jovi е на 14 май 2013 /вторник/, Национален стадион Васил Левски. Билети можете да намерите в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.

Онлайн билети – ТУК

Експресна доставка на билети до 2 часа