Гала и Петко на кафе и… сапун

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Бизнесменът Петко Димитров, който нашумя с участието си в танцувалното шоу „Денсинг старс“, гостува в „На кафе“, издокаран в бял потник и небрежни дънки. За да разчупи обстановката, Гала го върна към миналото, когато той учел за зъботехник.
Петко разказа, че като малък обичал да рисува и баща му много искал той да свърже бъдещето си с тази своя дарба. Наследникът обаче решил да опита късмета си като зъботехник. Именно с това бе свързана и шегата на Коцето Калки, който помоли Петко да издялка макет на зъб.

„Въоръжен“ нож и сапун, бизнесменът и настоящ танцьор направи показно и само за минути оформи очертанията на кътник. Това докара до възторг Гала, която веднага премина към въпросите от личен характер.

Петко сподели единствено за връзката си с Преслава. Тя често гостувала в неговия клуб и покрай работата и участията й двамата станали приятели, а по-късно и „нещо повече“. Същата тази работа обаче успяла да ги раздели. Преслава пътувала често и не успявала да отдели нужното време и внимание на любимия си. Въпреки раздялата, и до днес Петко и Преслава си остават с добри чувства един към друг. /БЛИЦ