Стефан Данаилов: И аз съм бил подслушван!

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Стефан Данаилов разкри, че по време на президентската кампания по нареждане на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за него са се търсели компрометиращи факти и намекна, че също е бил подслушван, пише „Преса“. Така Ламбо коментира скандала с подслушванията, който разтърси България през последните дни. Според него изповедта на Мирослав Найденов не е смущаваща, а направо шокираща.“Убеден съм, че съм подслушван, но какво ли ще чуят на моя телефон“, заяви Стефан Данаилов.

Водачът на листитие на Коалиция за България в Пловдив и Плевен призна, че в политиката не играе роля. Обикаляйки България е видял, че днес хората са по-бедни и по-гладни, но и по-отворени и възбудени, защото липсвал страха. На въпроса за какъв страх говори, Данаилов визира репресиите, които търпят симпатизантите на БСП. В населени места, където кметовете са от ГЕРБ, буквално са забранявали на хората да идват на предизборните срещи с Данаилов.

За Данаилов това са последните избори, но той няма да се откаже от политиката. Ще напусне само активната политика, но ще остане човек, който е привърженик на лявото. /БЛИЦ