Инж. Маргарита Стоилова: Ще върнем швейцарското правило за пенсиите

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

На среща с избиратели в кв. “Христо Ботев” и кв. “Васил Левски” в Асеновград кандидатът за народен представител от Коалиция за България инж. Маргарита Стоилова се ангажира, че БСП ще върне годишното преизчисляване на пенсиите според инфлацията. Така може хората да не станат по-богати, но няма да станат по-бедни.В допълнение към нейните думи кандидатът за народен представител от БСП Енко Найденов, бе категоричен че сегашното положение внася несигурност и страх у хората в предпенсионна възраст. Те не виждат във времето кога ще могат да се пенсионират с непрекъснатото увеличаване с 4 месеца.

Хората допълниха, че дори работещите се притесняват от това, че ежедневно фалират фирми и могат да останат без работа.

Срещите на кандидатите за народни представите от 17 МИР Област Пловдив инж. Маргарита Стоилова, Екатерина Гешева и Енко Найденов продължиха в разговори с жителите на кв. Горни Воден в Асеновград. Хората там споделиха, че са доволни от предложената социална политика от БСП и идеите по отношение за земеделието, особено що се отнася до малките стопанства и дребните производители, както и за защита на българската продукция от конкуренцията на вносните земеделски стоки.

Инж. Маргарита Стоилова изрази своята надежда Асеновград да се превърне в привлекателно място за инвестиции, да се открият нови фирми, които да осигурят нови работни места, за да се намали безработицата в региона.