Кръстю Лафазанов отново рекламира „Шуменско“

2
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Само за 30 секунди актьорът Кръстю Лафазанов успява да премине през превъплащенията на лъв, съдия, философ и детектив в новия клип на „Шуменско“, съобщиха от пиар агенция PeeR to peer. С него комикът и любимата бира на поколения българи възобновяват сътрудничеството си след близо пет години пауза. В новото видео   Лафазанов прави нов прочит на закона за гравитацията и открива закона на „Шуменско“ за втората бира: Отварянето на една бира води до отварянето на втора бира. „Откривателският“ клип се завърта в телезионния ефир от следващата седмицата.

„С радост възобновихме партньорстовото си с Кръстю Лафазанов, защото той е един от най-любимите актьори на българите и според проучванията ни се възприема по естествен начин като лицето на „Шуменско“. Между него и „Шуменско“ има много общи неща – чувството за хумор, положителната емоция, близостта с хората“, обясни Цветелина Милчева, Бранд мениджър на „Шуменско“ в „Карлсберг България“. „Вярваме, че хората ще харесат клипа, защото в контекста на все по-интензивната и сложна рекламна комуникация, той се разбира лесно, забавен е и те кара да се усмихнеш. А в края на краищата това трябва да правят и добрата реклама, и добрата бира“, категорична е тя.

Видеото представя най-мащабната като брой награди промоция, правена от бирена компания у нас. В нея феновете на Шуменско Premium могат да спечелят 1 млн. бири, като е достатъчно да открият символа под капачката. Концепцията отново е дело на Noble Graphics, а режисьор на видеото е Стоян Радев.