Предимства на Бран Инсект

8
Добави коментар
tanito_007
tanito_007

Защо да предпочетете нашата фирма за борба с вредители?

При извършване на всички ДДД услуги, фирма Бран Инсект ЕООД използва само иновативни методи за борба с вредители в комбинация с най-ефективните препарати за професионална употреба, които действат дори и върху резистентни (устойчиви) популации от насекоми и гризачи.

Дейността  се осъществява под контрола на РЗИ (бивше ХЕИ), Министерство на здравеопазването (МЗ) и Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ). Член сме на БАПКО още от основаването й.

Съществуваме от 2005г. и имаме индивидуален подход към всеки клиент независимо от вида и площта му, като постигаме отлични резултати, както в жилища така и в търговски обекти от всякакъв тип и размер.

Препаратите, които употребяваме са от най-ново поколение – без цвят и  миризма и не са канцерогенни (нямат ракообразуващо действие).

В следствие на предлаганото високо качество, фирмата ни изгради филиали в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Божурище и е една от най-бързо развиващите се ДДД фирми в България.

Унищожаваме и прогонваме повече от 20 различни вида вредители и постоянно разширяваме познанията си за да можем да предлагаме възможно най-качествените ДДД услуги у нас.

Работим по съвременни методи и със специализирана техника, която позволява достъп и до най-трудно достъпните места.

Предлагаме високо качество гарантиращо вашето спокойствие, чрез  спазване на всички съвременни изисквания за опазване здравето на клиентите и околната среда и същевременно  постигане на гарантиран дълготраен ефект.

Освен унищожаване на насекоми и гризачи и извършване на дезинфекция, фирмата предлага и решения за прогонване на змии, котки, кучета, къртици, птици и гущери, без да ги наранява, тъй като те не са типични вредители, а някои от тях са и защитени от закона.

Основна цел е всеки клиент да остане максимално удовлетворен от професионалните услуги и ако пак се нуждае от защита от вредители, да се довери отново на Бран Инсект ЕООД.