Принц Уилям, Катрин и принц Хари посетиха студията на Хари Потър

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Британският принц Уилям, съпругата му Катрин и принц Хари прекараха магическо време при посещението си в студията на Уорнър Брос, където са снимани филмите за Хари Потър и Батман.

Принц Уилям, Катрин и принц Хари посетиха студията на Хари Потър

Принц Уилям, Катрин и принц Хари, които откриха официално студията в Лийвсдън, северно от Лондон, пробваха костюми и вещи и размахаха палки на снимачната площадка на филмите за малкия магьосник. Те бяха разведени в рамките на обиколката „Създаването на Хари Потър“, популярна туристическа атракция за почитателите на филмите, базирани върху книгите на Джоан Роулинг.

След това принц Уилям, втори в реда за наследяване на британския трон, пое волана на Батмобила, който участва в трилогията на британския режисьор Кристофър Нолан.

„Крисчън Бейл става все по-стар и уморен…Аз ще го заместя, ако се наложи“,

каза с усмивка 30-годишният пилот на издирвателен и спасителен хеликоптер на Кралските военно-въздушни сили, имайки предвид звездата на поредицата за кръстоносеца с мантия.

Принц Уилям се качи също на бат мотоциклет и запали мотора, а малкият му брат Хари запуши ушите си заради шума.

31-годишната Кейт, която е бременна в около шестия месец, позволи на момчетата да играят с играчките си и същевременно пръскаше чар, облечена с черно сако и рокля на черни точки от британската верига магазини Топшоп, очертаваща корема й. Детето, което ще бъде първото за двойката, се очаква да се роди през юли. /БГНЕС /