УЖАСЯВАЩИ кадри! БИКОВЕ НАПАДАТ И НАРЪГВАТ ХОРА! (Видео)

1
Добави коментар
gargamelka
gargamelka

Това са ужасяващи кадри, на които се вижда как бикове нападат хора и ги наръгват!

За разлика от испанската корида, където тореадори се срещат на терена с бикове и се опитват да ги победят, на Азорските острови имат странно и ужасно забавление, което може да хвърли в кошмари всеки нормален човек.

Гонката се нарича още „коребоу”, наименованието й идва от Испания, където първо са започнали да организират подобни надбягвания на тълпата с бикове.

За съжаление тази страшна и опасна атракция се прави в името на забавлението на туристите, но много от хората, станали жертви на рогата на биковете си остават с травми за цял живот!

Самото коребоу има най-различни варианти, но като цяло се характеризира основно в откачена гонка на тълпата от разярен бик.

Един от вариантите е непосредствено да пуснат разярения бик след тълпата.

Бикове нападат хора по улиците!

При друг от вариантите завързват бика за въже и започват да го дразнят и да бягат, щом разяреното животно започне да ги напада. Страшното идва, когато някой от безумните смелчаги не прецени достатъчно добре разстоянието или пък надцени себе си и попадне върху рогата на бика, а още по-страшното и опасното идва, когато животното скъса въжето и се втурне из тълпата.

Тогава хвърчат тела и са щастливци тези, които са се отървали с някой напукан или счупен кокал!

В кръвопролитното забавление участват както местни жители, така и туристи, но едно нещо ги свързва, това че всички те са откачени търсачи на силни усещания.

Бикове нападат хора по улиците!

Всяко едно коребоу въпреки оптимизма на участниците, всеки път неминуемо завършва с мнозина пострадали и намушкани от биковете по улиците на курортните градчета.

Предлагаме ви видео, на което за заснети най-различни моменти от коребоу, представени по възможно най-лек и по-скоро развлекателен, отколкото ужасяващ начин.

Та нали целта е това опасно и кръвопролитно забавление е да се представи като туристическа атракция, но колко е забавно, преценете вие сами!

Гергана Борисова