Деца от Пакистан НАМЕРИХА ИЗВЪНЗЕМНО! (ВИДЕО)

0
Добави коментар
gargamelka
gargamelka

Деца от Пакистан НАМЕРИХА ИЗВЪНЗЕМНО! (ВИДЕО)

Невероятно! Деца от Пакистан намериха извънземно в покрайнините на Лахор.

Невероятно, но факт!

На 20 април 2013 година деца, намериха в покрайнините на Лахор, Пакистан тялото на малко извънземно.

Малчуганите намерили дребното създание и започнали да си играят с него, без изобщо да подозират, че това всъщност е тялото на извънземно.

По размер съществото било много малко и се побирало на дъното на една обикновена чиния. Имало оформено тяло, приличащо на човешкото с глава и крайници –  нещо като ръце и крака.

Децата го подмятали насам – натам, ритали го като топка и накрая дори го запалили.

Тялото на извънземното било открито съвсем случайно от минаващи наблизо журналисти, които снимали филм за покрайнините на Лахор.

Това е извънземното същество, което са намерили децата. Както виждате то е толкова малко, че се побира на дъното на една обикновена чиния!

Най-уникалното било, че това създание приличало удивително по размер и форма на съществото, което било представено в документалния филм на д-р Стивън Гиър, за Сириус.

Новината първо била представена от Primetime News Network Pakistan Reports и взривила интереса на хората и учените!

Злите езици веднага потърсили умишлени деяния с цел реклама на филма на д-р Гиър, но всъщност това не е така, защото е просто безсмислено, понеже документалния филм на д-р Стивън Гиър, Сириус вече е бил представен пред общността на любопитните фенове и експерти по НЛО и е вече е бил пожънал неоспорим успех, така, че не е имало нужда от реклама от подобен тип.

Новината за намереното от децата извънземно същество продължава да обикаля света!

 Гергана Борисова

 

Чудеса.нет препоръчва и: