В Европа критикуват песента на Елица и Стунджи

1
Добави коментар
mignews
mignews

Само три страни ще дадат високи оценки за песента на Елица Тодорова и Стоян Янкулов „Само шампиони“ на „Евровизия 2013“ в Малмьо, Швеция. Това гласи прогноза, направена за развоя на песенната надпревара от електронното издание eurovisiontimes.wordpress.com.

Сайтът е едно от официалните места в интернет, на което се събират оценки на специалисти, букмейкъри и обикновени фенове за песните, участващи в „Евровизия“.  Според авторите на  материала нашата песен, която ще се представи във втория полуфинал на 16 май, ще получи  подкрепата единствено на Кипър, Македония и Турция.

“Елица и Стоян са изпратени на „Евровизия 2013“ с надеждата да повторят успеха си от 2007 година, когато станаха пети с песента „Вода“. Но вероятността за последното място е много по-голяма от тази за триумф“, се казва в анализа.

Сайтът за залози и коментари около „Евровизия“ wiwibloggs.com е още по-краен: “Ако българите бяха на световно първенство по ударни инструменти, със сигурност щяха да са първи. Но за жалост „Евровизия“ е състезание по пеене, а там нещата не са особено бляскави.“