Коцето Калки пуска брада, ще играе шаман в „Херкулес“ с Келън Лъц

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Малко след като обръсна брадата си за първи път от 30 г. насам, сега Калки спира дори да я подкъсява. Целта е „да космяса максимално“, за да заприлича повече на шаман лечител. Такава ще е ролята му в римейка на холивудския екшън „Херкулес“, който ще се снима у нас след дни.

Калки се яви на кастинг миналата седмица в Киноцентъра в Бояна. От екипа много харесали как играе шаман и веднага го поканили за ролята. Но му казали да не стриже брадата си, за да порасне възможно най-много до снимките след 8 май. Тогава певецът ще работи на снимачната площадка заедно със звездата от вампирската поредица „Здрач“ Келън Лъц. Той ще се превъплъти в Херкулес в римейка, чийто бюджет надхвърля $ 80 млн.

Режисьорът на „Херкулес“ Рени Харлин дойде в България още в началото на април, за да набележи красиви местности за снимките. Те започват след празниците. Това не е първата роля на Калки в чужда продукция, която се снима у нас. През 2010 г. той участва и в „Конан Варварина“ и изигра предводител на банда, която се опълчва на Конан. В него се превъплъти актьорът Джейсън Момоа, който се състезаваше за ролята с Келън Лъц и Джаред Падалески от сериала „Свръхестествено“.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти