Gameloft пуска играта „Iron Man 3“ за iOS и Android

3
Добави коментар
wweb
wweb

Преди броени дни се състоя кино премиерата на филма „Железният човек 3“ за България. Успоредно с това дългоочаквано събитие за киноманите, компанията Gameloft изненада геймърите с безплатна мобилна игра базирана на блокбъстъра. Заглавието е достъпно, както за iPhone и iPad, така и за Android.

Играта „Iron Man 3“ ви пренася в приключенският свят на милярдера Тони Старк, който се въплъщава в добре познатия ни супергерой. Следвайки събитията от филма – находчивият изобретател се е превърнал в световен умиротворител, но нови заплахи грозят човечеството. И единствено Железния човек може да се справи с тях..

 

Iron Man 3 предлага динамична екшън платформа, подобна на играта „Temple Run 2“. В нея ще откриете 3 локации (Малибу, Ню Йорк и Китай), придружени от безброй нива. Ще се насладите на изключителна 3D графика и ефекти. И най-важното: ще имате възможност да изработите собствен костюм, с който да спасите света.

 

 

Ще се сдобиете с „Iron Man 3“ за iPhone, iPad и iPod touch от App Store. Може да откриете играта и в Google Play за Android. А, искате ли да допълните колекцията от впечатляващи екшън заглавия за вашето мобилно устройство? Тогава се насладете на играта „Injustice: Gods Among Us“, която предлага зрелищни битки на популярни комикс герой.