Индира Радич си търси мъж в Пловдив (СНИМКИ)

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Невероятната Индира Радич направи уникален концерт на живо в Пловдив. Знойната хубавица бе с дълбоко деколте и секси лъскави ботуши. Тя бе изключително очарована от буйния темперамент и топлото посрещане, което й направи пловдивската публика.

Сръбкинята за втори път е в града на Тепетата. Преди осем години тя бе специален гост на турнето на пловдивчанката Ивана, но сега бе тук по собствено желание. В предишното си гостуване Индира не е имала възможност да разгледа нашия град, но този път се закани да отдели време за разходка и задължително да посети шопинг центровете.

Балканската певица потвърди информацията за съвместен проект с родната ни изпълнителка Андреа – дует на сръбки и български. Песента е готова, само трябва двете да се съберат в Белград, за да заснемат клип към парчето.

Провокативната певица сподели, че харесва българските мъже, но само тези от тях, които не са надянали още пръстена. Индира бе категорична, че ако се влюби в българин, би се омъжила за него. За нея не е проблем, че с избраника ще са от различни държави, защото така ще сменя по-често местоположението си. Ту в Сърбия, ту в България, за да разнообразява и почива на море и планина.