ФОТОЕПИЛАТОР Silk’n SensEpil XL – 65 000+ импулса

2
Добави коментар

 

Фото епилатор „Silk’n SensEpil XL“ – 65 000+ импулса

 

Silk’n SensEpil XL е най-новата разработка на Silk’n. Първоначалният комплект съдържа „доживотни импулси“ – 65 000 импулса.  Площта на третиране е 6 см2

Sensepil IPL Hair Remover
 

Silk’n е иновативна система за обезкосмяване, която е базирана на IPL (Intense Pulsed Light) технология. Високата ефективност и бързината нареждат уреда сред най-добрите фотоепилатори за домашни цели, макар интересът към него да нараства и сред салоните и козметични студиа. Безболезнена процедура с възможност за третиране на всяка част от тялотo.

 

Фотоепилаторът Silk’n SensEpil е ново поколение система за дълготрайно обезкосмяване.  Продуктът предоставя допълнителна сигурност и комфорт с лампа с най-голяма площ – 6см.

  

 

 

 

Стъпка 1:

Преди да сте третирали с SensEpil:    Здрави  косми с нормален растеж и     здрави фоликули.

Стъпка 2:

По време на третирането с  импулсна светлина за отстраняването на  нежеланото окосмяване: Светлинна енергия в комбинация с акустичен ефект, избирателно се поглъщат от косъма и го разрушават.

 

 

 

Стъпка 3:

 Незабавно след третирането с импулсна светлина: Енергията се абсорбира от  космените фоликули, докато тъканта наоколо  запазва нормалната си темпертура и обезкосмяването е постигнато.

 

Производител

Home Skinovations

Мощност

5 J/cm2

Площ

3 x 2 cm = 6 cm2

Дължина на вълната

475 – 1200 nm

 

Гаранционен срок: 24 месеца.

При необходимост, лампа с 750 импулса за фотоепилатор „Silk’n SensEpil XL“, би могла да бъде закупена на цена: 69,99 лв.