Георги Стайков и Галена Великова играят в „Стани богат“ на Гергьовден

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Галена Великова и Георги Стайков играят благотворително в “Стани богат”. СНИМКА: НОВА ТВ

И актьорът Георги Стайков, и Галена Великова, която в момента е жури в „Дансинг старс“, ще празнуват имения си ден с Ники Кънчев. Двамата ще играят благотворително в „Стани богат“ в понеделник от 20 ч по Нова тв. Тогава извънредно телевизията няма да излъчи „Дансинг старс“.

В студиото на предаването ще открият колко много си приличат – по образование тя е юрист, а навремето той също бил приет да учи право. Дълги години и двамата живеят извън България – Стайков прекарва 16 години в Швеция, а Великова има студио за танци в Гърция. Копривщица – е вариант за отговор на един от въпросите. Този град актьорът свързва със своята сватба и разказва как е предложил брак на втората си съпруга Асения – една сутрин я събудил, като я полял с вода.

Другата двойка, която отговаря на въпросите на Ники Кънчев, са Валя Балканска и Поли Генова. Пред водещия народната певица ще разкаже какво е изпяла пред очите на Бил Клинтън, който след изпълнението й я целува, и за срещата си с Леонид Брежнев.

Преди това, в изданието на „Стани богат“ в четвъртък, ще играят отец Иван от Нови хан и отец Андон Шавулев от Благоевград. Нова тв ще излъчи предаването от 20 ч.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти