Кейт Хъдсън мрази славата видяна 1674 коментари 0

13
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Звездата, която е отгледана от актрисата Голди Хоун и втория си баща Кърт Ръсел, признава, че е трудно да растеш с известни родители и не й харесвало, че те често отсъствали от дома, за да са на снимачната площадка.

„Критиките, присъдите, потокът от негативна информация, има моменти, когато си казваш: „какво става с този свят? Защо този човек ме преследва през целия ден?“. Кой иска това? Определено не аз“, споделя 34-годишната актриса.

Кейт е сгодена за фронтмена на групата Muse Матю Белами и двамата имат 2-годишен син Бингам. Тя има и още един 9-годишен син Райдър от бившия си съпруг Крис Робинсън, пише БГНЕС.

 

Звездата споделя, че подбира ролите си внимателно заради синовете си. „Само филми, в които наистина искам да участвам, биха могли да ме отделят от децата ми. Нямам търпение да се снимам в комедии“, разкри актрисата.

Тя се стреми да е със семейството си колкото се може по-често. Русата красавица вече не обича да говори за папараците, които преследват звездите по цял свят. „В крайна сметка всички ще умрем и аз няма да мисля за това, когато умирам“, категорична е Кейт.