Google Now – вече достъпен и за iPhone и iPad устройства

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Популярната услуга на Google – Google Now, официално е достъпна за потребителите на iPhone и iPad устройства. Новината бе публикувана по-рано днес в блога на компанията. В нея се казва, че приложението, доскоро достъпно само за потребителите на Android, е вече на разположение и за iOS устройства, като ъпдейтът е част от плана, който гигантът предприе по актуализацията на Google Search.

Снимка: Google Blog

Google Now позволява на потребителите да управляват и организират ефективно ежедневните си задачи, в това число да проследяват метереологичната прогноза за времето според местоположението си, да следят актуална информация за трафика, места за настаняване, борсови индекси и бордни карти,  заведения за развлечение, ресторанти, събития и дори рождени дни.

Благодарение на бързия достъп до календара, историята на браузване, GPS локацията и имейл съобщенията, Google Now съчетава всички интереси, ежедневни активности и предстоящи събития в един персонализиран портал – синхронизиран между всички устройства, които потребителите ползват на началната страница на Google.

„Много от нас днес не могат да си представят живота без своя смартфон. Ползваме ги за толкова много неща в ежедневието си – напомнят ни за важни уговорки (като първа среща например) или пък как да стигнем до търсената дестинацията. Така с представянето на Google Now за iPhone and iPad вашият смартфон ще стане още по-интелигентен.
Google Now ще ви даде точната информация в точното време, ще ви покаже дневната прогноза, ще ви предупреди как да избегнете задръстванията по пътя, ще сподели новите актуализации във връзка с новините, които следите и всичко, от което имате нужда и ви вълнува. Колкото повече ползвате услугите на Google Now – толкова повече ползи ще получавате. А в комбинация с гласовата търсачка Google Now ще направи денят ви да протича още по-гладко“

Google Now за iPhone и iPad е достъпна за потребителите като част от плана на компанията да актуализира Google Search и да добави услугата към началната страница на търсачката си.

Ето и повече подробности за услугата: