Как работи една шпионска камера и нейният детектор на движение?

1
Добави коментар
Galana
Galana

Различните видове шпионски камери, монтирани в различни ежедневни предмети са чудесен начин да ги използвате за домашно видеонаблюдение. И то без някой да се усъмни във вашите действия. В повечето случаи тези камери разполагат с по едно-две копчета за манипулация, с които снимате или сменяте режимите.

Работата с тях е изключително лесна и предназначена за хора, които не са твърде наясно с техниката и нейната работа. Т.е. за обикновения потребител. Камера – копче
Цена: 52.25лв.

  CCTV камера със звук – MC91AP36
Цена: 67.50лв.

   

Освен със своите малки размери различните шпионски камери може да са много полезни и с вградения детектор за движение, който спестява захранване и време за преглед на бели петна. Детектора на движение всъщност представлява един сензор, който засича движение до определен обхват, определени метри. Метрите може да са 5, 10, 15, дори 20. В тези обхвати, след като сензорът засече, че някой се движи, ще алармира на камерата и ще я включи в пълна готовност за видеозаписи.

Практични камери с детектор за движение ще намерите при нас, за да бъдете винаги наясно с нещата, които се случват зад гърба ви. Бъдете винаги крачка пред останалите.