Силата на духа – Джеймс и Джейн трансформират телата си за 5 месеца

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Снимки: monstersupplements.com

Как се оформя идеалното тяло? Отговорът често среща противоречия, но британска двойка е открила своя – чрез мотивацията, постоянството и желанието.

Джеймс и Джейн искали да преобразят живота си, като освободят телата си от излишните мазнини. В един момент те стават неузнаваеми за приятелите и семействата си, разказва monstersupplements.com.

В катализатор на промяната се превръща 29-годишният Джеймс.

Той е закръглен, пие бира в изобилие и се храни с всякакви боклуци. Тежи 120 килограма, а процентът му телесни мазнини е 36.

Само 5 месеца по-късно Джеймс се превръща в истински атлет.

Процентът му телесни мазнини е 6,8, а килограмите – 77.

„Следях прогреса на един човек, който драстично трансформира тялото си с диета и пълно отказване от алкохола за една година. Реших да последвам стъпките му, лиших се от лошата храна и започнах да преобразявам тялото си“, споделя британецът.

Един от триковете, които двойката използва, за да не се откаже, е да заснема прогреса си.

Така още в началото двамата се снимат по бельо и пускат снимка в социалните мрежи с обещанието, че скоро телата им ще претърпят пълна трансформация.

Ангажиментът, който поемат, ги стимулира за тренировките и правилното хранене.

Още от самото начало Джейн и Джеймс залагат на тежестите, защото не искат само да отслабнат, а и да натрупат мускулна маса.

Двамата приемат протеини, мултивитамини и масло от черен дроб на треска, пият шейкове с верижноразклонени аминокиселини. Хранят на три часа, но по-малко.

Така тялото им никога не изпитва сериозен глад и никога не преяждат.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти