На голо дупе – морал

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Фиксацията на ББ е тревожна. Гърми и трещи, въздухът трепери, а той си цикли на банкянския кенеф и толкоз (цитиран от „Земя“): „Разбира се, че искам да знам кой идва в дома ми, защо се интересува от малките и големите ми нужди. Интересува ме кой записа тоалетната и дали е официално или не. Ако е незаконно – искам да знам кой слага на хората в тоалетната микрофони“.

Това му е проблемът. Не го вълнува, че в тия записи с просто ухо се дочуват търговия с влияние, злоупотреба с евросредства и как един ветеринар се опитва да си намери приятелски лагер в прокуратурата. И въобще в целия разговор буквата и духът на закона са някакви не химери, ами направо нелепи понятия. Важното е, че някой записал звука от казанчето Му в Банкя!

Затова и думите на омбудсмана звучат някак наивно-идеалистично (пак в „Земя“): „Слухтенето нарушава и морала, и елементарното възпитание“. Какъв морал, бе, г-н омбудсман, какво възпитание?! Тия хора си говорят, че любовницата на семеен министър го е накиснала за злоупотреба, а шефът му се тюхка: „Лошото е, че са европейски пари“; демек ако бяха български пари откраднати – нищо и половина; ама с европейските… проблемче!

Пак покрай всички тия фекални течове Цецо Цветанов обяви, че в началото на април поканил М. Найденов на рождения си ден, понеже разбрал, че жена му подала молба за развод и на Цецо му станало „много неприятно“, затова решил да подкрепи подследствения си бивш колега. Тоя ръкав на скандала също се оказа, че има за развиване. „Цецо лъже, не се развеждаме“, изникна внезапно жената на Майстор Миро. „Това твърдение е извращение срещу мен и децата ми“, твърди съпругата, цитирана от „Преса“.

Нищо чудно, че и правата на децата вече ги защитават по полови органи. Пред Министерството на правосъдието оня ден манекенка се разголодупи дибидюс в името на равните родителски права при развод.

„Голата Темида: Направих го заради децата“, изповядва манекенката пред „Преса“.

Морал, майка!