Дамските обувки

2
Добави коментар
rikorik
rikorik

Всяка дама е истински колекционер по отношение на своите обувки. Съзнателен или не, стремежът да притежаваме още и още дамски обувки, е присъщ на всички ни. Доста често с обувките ни свързват най-искрени и силни чувства.

Самият избор на обувки носи някакъв емоционален заряд. Няма жена, която да не се чувства прекрасно обута в чисто нов чифт обувки. Задължително се повишава самочувствието и увереността. Ние не носим дамски обувки само от необходимост. Ние носим дамски обувки, защото обичаме да носим дамски обувки. За нас обувките са често най-важният аксесоар, който подчертава и издава на околните нашия стил, вкус, отношението ни към модата и външния ни вид изобщо.

Какво е един дамски гардероб без задължителните високи токчета, например? Всяка държаща на имиджа си дама има поне един чифт вечерни затворени обувки на тънко токче. До тях обезателно са също толкова прекрасните официални сандали. Няколко чифта ежедневни пантофки, един чифт спортни мокасини, разбира се удобните маратонки за фитнес, готините обувки, с които изглеждаме перфектно в офиса… Ами тези екстравагантни високи токчета, които си купихме за един много специален повод и които просто обожаваме? И, разбира се, онези, които ще си купим за новата рокля, защото искаме да сме  абсолютно зашеметяващи!

Дамските обувки са си сериозна инвестиция. Дрехите ни може да ни омаляват или пък да ни стават големи, бързо да ни омръзнат дори. Обувките обаче запазват своя чар и индивидуалност по предназначение. Можем да си купуваме обувки най-различни и от най-различни места. Разнообразието в модели, цветове, материали и декорации е убийствено голямо. Не случайно и нашият апетит към обувките се разпалва все повече. Безброй много са магазините и бутиците, които предлагат обувки от масово производство или дизайнерски изделия. С он-лайн магазините пък възможностите нарастват в пъти в повече. В този ред на мисли някак напълно нормално ни се струва да притежаваме толкова дамски обувки, че да се събират в собствена стая, например!

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest