Разследваният измамник Георги Колев подарил апартамент на Преслава?

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Разследваният за крупни измами бизнесмен Георги Колев, спряган за любовник на Преслава, й е направил щедър подарък. Става дума за тристайно луксозно жилище в центъра на Пловдив, което официално не се води на името на фолкдивата, за да не лъсне опасната й връзка с бандита. Тайната афера между Преслава и Георги Колев датира още от началото на годината, твърди HotArena.net. Горе-долу по това време се заговори, че певицата е скъсала с официалното си гадже Бирмата.

За Георги Колев се носят всякакви слухове – от това, че обича да вкарва в леглото си всякакви звезди, силиконки и обикновени дашни “златотърсачки”, до това, че е най-добрият клиент на всички сутеньори в Града под тепетата. Според мълвата, оргиите с дейното участие на бизнесмена, се вихрили в хотелски комплекс, намиращ се между Пловдив и Пазарджик. Въпросното място се държало от приятел на Колев. Заварката между мъжа с опасен чар и Преси пък станала по време на едно от участията й в пловдивска дискотека. Тогава Колев я впечатлил с много щедър бакшиш, букет от 510 рози и покана за обяд, преливащ във вечеря и… закуска в леглото.

Според запознати, Георги Колев е разследван от Икономическа полиция за мошеничество в особено големи размери. Миналата седмица тайнственият любовник на Преслава е бил привикан в централната сграда на Икономическа полиция, която се намира в София в кв. „Младост”, разкриват запознати. Твърди се, че той дължи пари на стотици хора в цяла България. Срещу него имало и сигнали в полицията, че се занимава с печатането на фалшиви пари и бандероли в негова печатница, която се намира в индустриалната зона на Града под тепетата. Продукцията-менте се изнасяла за чужбина.

Печатарското дружество на Колев е регистрирано в… Панама. Тази държава е в така наречените офшорни зони, където се перат най-мръсните приходи от дрога, оръжие, фалшификации и проституция.

Според информатора на HotArena.net Георги Колев правил всичко възможно да запази връзката си с Преслава в абсолютна тайна, тъй като е женен. По тази причина апартаментът на изпълнителката на “Новата ти” бил закупен на името на друго лице. Според HotArena.net плейбоят бил и човекът, с чиято помощ не една и две певици са си сложили силиконови импланти.