Радио Вероника празнува рожден ден

2
Добави коментар
webfiremax
webfiremax

4 Flares

Facebook

0

Google+

2

Twitter

2

LinkedIn

0

Pin It Share

0

4 Flares

×

На 01.05.2013 година едно от най-слушаните попфолк радиа Вероника празнува шестия си рожден ден. През тези години станцията ще се запомни с пускането на много балкански хитове, атрактивните си водещи и уникалното настроение, което създава за широката общественост в България и зад граница.

Именно на „Денят на труда”, от Вероника ще седнат за отбележат празника си в пълен екип, към който по всяка вероятност ще се присъединят ВИП личности от музикалния бранш, а също и верни фенове.

Радио Вероника празнува рожден ден

От официалния сайт на радиото http://radioveronika.bg съобщават, че станцията ще продължи да радва верните си привърженици с балкански и етно песни. Честотата стана известна у нас с девиза си „Ритъмът на сърцето”, с който широката публика в страната свикна.

Слушателите могат да се присъединят към Facebook или Twitter групата на Вероника в интернет и да споделят мнението си, за актуалните изпълнители, произведения и всичко от света на музиката към днешни дни.

Ние като сайт, който предлага слушане на онлайн радио, честитим рождения ден на Вероника и им пожелаваме много щастие, веселие, успехи и най-вече здраве. Надяваме се, че още дълго време ще забавлявате хората у нас със здрави фолк парчета и ентусиазъм, който никога не ви е липсвал.