Китен – море, природа, просторни плажове и забавления! Нощувка със закуска и вечеря само за 18.90 лв. в Хотел Авеню!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Хотел Авеню е построен през 2006 година по всички съвременни изисквания и е разположен вцентралната част на Китен. Двата красиви плажа са само на 350 метра разстояние, а в непосредствена близост са централните улици, няколко малки парка, заведения, магазини, места за отдих и развлечения. Хотелът разполага спросторни и уютни двойни, тройни стаи и апартаменти, както и с безплатен за гостите паркинг с ограничени места. Предлагаме посрещане и изпращане с луксозни нови автомобили и транспорт до желана от вас дестинация. Гостите ползват безплатен интернет и 10% отстъпка в магазина на хотела. 

Офертата е на човек и включва:

Нощувка на човек в двойна стаяЗакуска* ВечеряБезплатен паркинИнтернетКурортна таксаОтстъпки в магазина на хотела

Двойните и тройни стаи стаи са просторни и уютни, със собствен санитарен възел, климатик, 22“ телевизор с кабелна телевизия, минибар, гардероб за дрехи, тоалетка с огледало и тераса със столчета и масичка. В стаите има възможност за допълнителен разтегателен фотьойл, гостите ползват безплатен wireless интернет.

Семейните апартаменти са с площ 50м² и се състоят от две самостоятелни спални, разделени с коридор и собствен санитарен възел. Всяка спалня разполага склиматик, LED телевизор с кабелна телевизия, мини бар, гардероб за дрехи, тоалетка с огледало и тераса със столчета и масичка. Апартаментът е с капацитет 4 човека, с възможност за допълнително легло. Гостите ползват безплатен wireless интернет.

Апартамент Lux е с площ 60м² и се състои от хол и спалня, собствен санитарен възел и обширна тераса със столчета и масичка. В хола има мека мебел, LED телевизор с цифрова телевизия, DVD player, кухненски бокс сготварска печка и хладилник. В спалнята има три легла, 22“ телевизор с кабелна телевизия, климатик, мини бар, гардероб за дрехи и тоалетка с огледало. Апартаментът е с капацитет 4 човека, с възможност за допълнително легло. Гостите ползват безплатен wireless интернет.  

Условия
Валидност на ваучера: от 07.05.2013г. до 30.06.2013г.;

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;

Офертата включва: Китен, море, планина и просторни плажове! Нощувка със закуска и вечеря само за 18.90 лв. в Хотел Авеню!

Цена на ваучера – 1.89 лева – заплаща се през системата на Kolektivni.bg;

Доплащане на място в хотела – 17.01 лева само срещу предоставен ваучер;

Обща цена на офертата – 18.90 лева 

Намалението е валидно при закупуване на четири нощувки

Деца до 6 год.- безплатно настанени на допълнително легло в стая с двама възрастни, без включено изхранване 

Цената на закуска + вечеря за детска порция е 8лв., цената на закуска + вечеря за възрастен е 10лв.Цена на допълнително легло + закуска + вечеря – 13лв. на човек. в присъствието на двама възрастни за двойна стая и трима за тройна стая.

В цената е включено и курортна такса, паркинг, WI-FI интернет.

  Задължително представете вашият разпечатан ваучер в хотела

Преди да закупите ваучер е необходимо да проверите дали има места за избрания от Вас период и направите своята резервация на тел: 0887 506 420; 0886 091 502

 Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.