Дженифър Анистън е бременна?!

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Дженифър Анистън е бременна?!

Дженифър Анистън е бременна?! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Вижте как Дженифър Анистън сама се издава!

Любимката ни от сериала „Приятели“ трябваше да вдигне сватбата на мечтите си, но изведнъж става ясно, че Дженифър Анистън и Джъстин Теру са отложили сватбата. Причината остана неизвестна. Но ето че самата Дженифър Анистън май се издаде.
Актрисата е известна в Холивуд с изящното си тяло, но при появата на премиерата на книгата „Йогалософия“ („Yogalosophy: 28 Days To The Ultimate Mind-Body Makeover“), която издаде инструкторката по йога на Анистън, тя събуди съмнения у всички.

Дженифър Анистън не спря да гали и придържа корема си – бременна ли е?

Дженифър бе заложила на екип с разкроено горнище, което да прикрие корам й, въпреки че синеоката хубавица обича да залага на тесни и силновталени тоалети. Но съвсем друго нещо ни накара да се съмняваме в това дали Дженифър Анистън е бременна – актрисата на спря да пипа и гали корема си. Всяка жена, която е била бременна знае, че дори за секунда да се разсееш от мисълта за това, че носиш бебе в себе си, ръцете съвсем неволно галят корема. Още повече че много жени започват да си мислят, че бременността им личи още в самото начало и започват да избират по-свободни дрехи.
Дали Дженифър Анистън е наистина бременнна и в корема, който така нежно гали, расте едно малко бебе – ще разберем съвсем скоро, тъй като това е новина, която не може да се запази дълго време в тайна.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: