Изчезнала жена се появи след 11 години

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Изчезнала жена се появи след 11 години

Бренда Хейст изчезна през 2002 година

42-годишната Бренда Хейст е съвсем обикновена жена. Един ден обаче, след като тя закарала децата си на училище, Бренда изчезнала безследно. Това се случило през 2002 година. Бренда Хейст била обявена за издирване, но в продължение на 9 години полицията не се натъкнала и на най-малката следа, която да докаже, че Хайст е все още жива. Бренда Хайст била обявена за м*ртва.
През изминалата седмица непозната жена се явила в полицейското управление на Кий Ларго във Флорида и заявила пред униформените, че тя е Бренда Хейст. Жената разказала на полицията как през всичките тези години е живяла на улицата и в палатка, просела е и много често се е хранела с остатъци от кофите за боклук.

Бренда Хейст се появи след 11 години

Когато преди 11 години Бренда изчезва безследно, тя всъщност сама взела това решение. Тя тъкмо се развеждала, трудно смогвала двата края и имала парични затруднения. Жената била съсипана и плачела в един парк, когато група непознати я поканили да попътува с тях на автостоп. Бренда се съгласила и така изчезнала.
Междувременно семейството й се примирило с мисълта, че тя най-вероятно е м*ртва. Съпругът й, който не могъл да получи развод, се оженил повторно, след като Бренда била обявена за м*ртва. Двете й деца вече са големи и в момента следват Уест Честър Юнивърсити. Когато полицията се обадила на съпруга и дъщеря й, за да съобщят, че Бренда е открита, семейството предположило, че става въпрос за тленните й останки.
Бренда Хейст решила да се върне, тъй като се уморила да живее като скитница.
Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=HSEQU5Z_E9A

Клюки.вс препоръчва и: