Как да изберем количка за близнаци?

2
Добави коментар

Ако сте от щастливците, които се радват на близнаци, то модела на бебешката количка е от изключително значение за вас. Неправилният избор може да превърне разходките с палавниците в истинско мъчение за вас. Ето защо е толкова важно да се запознаете с различните варианти на количките за близнаци и да изберете тази, която пасва най-добре на вашите нужди.
Количките за близнаци обикновено се делят на два вида – колички „Тандем“ и колички „Рамо до рамо“.

При бебешките колички „Тандем“ кошовете са разположени един зад друг или един срещу друг, така че двете дечица да могат да се гледат през цялото време. Едно от предимствата на този модел детски колички е спестяването и на пространство и лесната маневреност, което ги прави идеални за употреба в градска среда.

При количките „Рамо до рамо“ пък кошовете са разположени един до друг. Някои родители ги предпочитат, защото този вариант позволява седалките да се отпуснат максимално назад, и  така малките съкровища няма да се карат кой да седне на предната седалка, те винаги са рамо до рамо.

В момента на пазара се предлагат и доста иновативни модели като колички един върху друг. При този вариант единия кош застава над другия. Доста родители са скиптично настроени към този модел бебешки колички, тъй като едното бебче е много близо до земята, което не е много хигиенично в големи и мръсни градове като София и Пловдив.

Кой модел ще изберете обаче, зависи от вашите собствени нужди и ежедневни потребности. Важно е да видите и дали количката става за монтиране на детско столче за кола. Все пак е добре да се консултирате с повече майки относно двата модела колички, както и със самите производители. Те най-точно могат да отговорят на индивидуалните ви въпроси.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Как да изберем количка за близнаци?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest