Пловдивчанка в тройка с двама на село (18 +)

7
Добави коментар
mignews
mignews

„Йоана Георгиева, Петър и Милен“ – така е озаглавено видеото, което тези дни е хит в нета. Аматьорските кадри бяха качени за кратко в във Фейсбук, но заради меко казано неприличните сцени бързо беше свалено.

В аматьорското видео девойка е обладана от две момчета на възраст не повече от 22-23 години. Единият е  отзад, а другият е даряван с орална любов. Трети снима с телефон и приглася: „Е, хубава работа, едно момиче не може да се справи с двамата човека“. Той също се включва от време на време в оралната любов, уточнява hotzona.   Девойката е видимо доволна от факта, че я снимат в тройка с двама мъже. Тя през цялото време повтаря: „Давай, давай, давай, нали искаше много…“.

Има реплики, които МИГNews се въздържа да публикува, заради изключително нецензурното съдържание. Няма да публикуваме и срамните сцени, а само един кадър, който дава представа какви я вършат безотговорните младежи…

Подобни клипове се появяват все по-често в мрежата. Повечето участници са тийнейджъри, снимат се не само за удоволствие, а с ясното съзнание, че ще пуснат клипчето си в нета и ще го гледат много хора.