Пияни трикове – какво не трябва да повтаряме отново

1
Добави коментар
mitkowin
mitkowin

Всеки е имал пияни запои и болезнен махмурлук на следващия ден. В такива моменти ние се качваме на черешата и се забавляваме на максимум. В такава алкохолна атмосфера пияните трикове не са никак малко и ето, какво не бива да правим. Жените ни хранят само със скандали и критики, а това някак си не е калорийна диета, като бира с мезе. J Но все пак ето, какви са нашите препоръки от личен опит.

Изпивайки една или две чаши, ние се чувстваме като истински Супермен от комиксите. Наскоро китаец шокира зрителите в интернет пространството, като се беше качил на жиците и правеше трикове. За малко тази случка да не завърши с трагичен инцидент. Другото нещо, което не бива да правите е да ходите при съседската си, че да не завърши това със секс. Разбира се, че можете да си правите секс туризъм, ама трябва да не е с мацките от блока ви, че жената като разберете ще използва тигана, ама с друга цел.

Друг случай, но с трагичен край, е падането на мъж от дванайсетметрова кула на фестивал в Австралия. Пияният смелчага е решил, че може да лети и се е размазал като маслото в тигана. Малко черен хумор, но това трябва малко да ви стресне и да разберете, че едно е да опънете приятелката на жена ви, а съвсем друго е да се мислите за Супермен и да правите пияни трикове, които са опасни за живота ви.

Пийте си бирата и замезвайте смело, но винаги трябва да има един трезвеник в компанията ви, за да не се случват подобни инциденти. Алкохолът е най-добрият приятел на мъжете, но не и ако не си преценяваме възможностите и правим глупости. Бира, мацки и мезе и ми е добре! В заключение ще кажем – не правете това у дома си!

Коментари

Коментари