Вижте на колко години е всъщност Лагерфелд!

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте на колко години е всъщност Лагерфелд!

Той обърка всички с годините си! Вижте истинската възраст на модния гуру Карл Лагерфелд

Модният гуру Карл Лагерфелд може да бъде считан за един вид еквивалент на родната естрадна икона Лили Иванова. Питате се защо? Вярно е, че двамата са дейни в две доста реазлични сфери, но те имат едно общо – всички се питат каква всъщност е реалната им възраст.
И след като всички разбрахме, че вечната и неостаряваща Лили Иванова е на точно на 74 години (родена е на 24 април 1939 година), сега стана ясно на колко точно години е със сигурност моделиерът, който облича най-големите имена в звездните среди.

Карл Лагерфелд е на 77 години

Пред френското издание „Paris Match“ Карл Лагерфелд разкри, че е на не повече и не по-малко от 77 години.
Всички бяха много объркани, тъй като преди години (през 2008) Лагерфелд отпразнува 70-годишния си юбилей, а скоро след това (през 2012 година) последва и 79-ят му рожден ден.
Моделиерът обяснява объркването по следния начин: след см*ртта на майка му той открил стари документи, така разбрал, че рождената му дата на различни места е посочена по различен начин. Защо точно датата е била сменена все още не се знае със сигурност, но на този етап сме убедени, че немският моден гуру Карл Лагерфелд е на прекрасната възраст от 77 години.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: