Стани Кралица на Бала с Модна къща JUNONA и спечели невероятна рокля и много други награди!

1
Добави коментар
pgp

Спечели рокля за бала от Модна къща „Junona“. Участвай в томболата за уникална рокля Юнона,  1 ваучер за 150 лв., 1 ваучер за 120 лв., 2 ваучера всеки по 80 лв., 10 ваучера всеки по 30 лв., 10 ваучера всеки по 20 лв. Ако сте събрали необходимият брой приятели, нужни за участие в томболата, натиснете бутона: „ОПИТАЙ КЪСМЕТА СИ“.

Наградите са разпределени както следва:

– 10 Ваучера на стойност 20 лв. всеки; – 10 Ваучерa на стойност 30 лева всеки; – 10  Ваучерa на стойност 80 лева всеки; – 1  Ваучер на стойност 150 лева; – 2  Ваучер на стойност 120 лева; – 1  Рокля Junona – Кралица на бала; – 50 Календара;

Печелившите участници се избират на случаен принцип от системата в разработеното приложение.

За да участвате в томболата, Вие трябва да имате нужният минимум приятели, които са харесали нашата страница в Facebook. Нужният минимум приятели е определен в приложението.

Вие можете да спечелите само веднъж! Участието от няколко Facebook профила, принадлежащи на едно и също лице е забранено.

Ще имате право да участвате в томболата веднъж на всеки 24 часа.

Победителите в томболата ще бъдат уведомени на страницата ни в Facebook не по късно от 5 работни дни от обявената за край дата на томбола. Ваучерите не могат да бъдат прехвърляни на други лица, както и не е възможно получаването на паричен еквивалент за тяхната стойност.

Всеки изтеглил награда, ще може да си я получи от Онлайн Магазин след превършване на играта. За да получите наградата си трябва да предоставите имената с които сте спечелели и e-mail-а ви. Ако имате още въпроси за получаването на наградите, моля пишете на: [email protected] или се обадете на тел. 0878 131 929.

Краен срок за участие: 19 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.