Петър Стойчев и Георги Драгоев влизат в отбора на „Стани богат”

1
Добави коментар

 Коментаторът на Нова ТВ Георги Драгоев (вляво) в тандем със спортния министър Петър Стойчев (вдясно) 

В свои води ли се чувства Петър Стойчев, когато е на стола на богатството? Това ще разберем в утрешния епизод на „Стани богат”, когато срещу Ники Кънчев ще застанат най-успешният ни плувец и министър на спорта и коментаторът на Нова ТВ Георги Драгоев. Двамата ще играят благотворително в името на децата спортни таланти в неравностойно положение.

Ще разберем какво обединява двама души, които са от двете страни на един медал – какво е да си спортист и какво да коментираш спорта, каква мотивация е необходима за един плувец, за да се „гмурне” във водите на политиката, и как спортен въпрос може да се окаже препъни-камък дори за две утвърдени имена в областта на спорта?

 Деляна Маринова – Джуджи (вляво) и лицето на „Сделка или не” Румен Луканов (вдясно) играят благотворително

Другата двойка, която ще играе благотворително в утрешния епизод, ще бъде ко-водещата в „На кафе” и „Какво искат жените” Деляна Маринова – Джуджи и лицето на „Сделка или не” Румен Луканов. Как филмът „Фанфан Лалето” вдъхновява Джуджи да посвети 20 години от живота си на фехтовката, по какъв начин Франк Синатра е част от семейството на Румен Луканов, с каква достойна постъпка ще приключи участието им и как накрая „Стани богат” ще играят не само те двамата, но и самият Ники Кънчев? Отговорите на тези въпроси ще разберем утре, 07 май, точно в 20.00 ч. в ефира на Нова ТВ.

В памет на Чочо Попйорданов, днес следобед от 16.10 ч. /на мястото на филма „Моята супер бивша”/ Нова ТВ ще излъчи епизода на „Стани богат” с участието на актьора и Глория.

Благотворителен сезон на „Стани богат”

Тази година сезонът на „Стани богат” е благотворителен и е посветен на най-голямата социална инициатива на Нова ТВ за деца в неравностойно положение с изявен спортен талант – програмата „Стани шампион”. Нейното начало е поставено през 2010 г., когато именно в студиото на Ники Кънчев известни личности събират сумата от 265 000 лева. От тогава до днес повече от 60 деца, лишени от родителски грижи в цялата страна, са станали част от програмата.

Със събраните от този сезон средства още малки таланти ще се присъединят към стипендиантската програма „Стани шампион” и ще получат възможност да се развиват в областта на спорта и да се стремят към бъдещи шампионски титли.