7 съвета за успешно отслабване

7
Добави коментар
Vodoley75
Vodoley75

Желанието за отслабване трябва първо да дойде индивидуално.

Ако искате да отслабнете заради някой, който ви кара сте склони да се провалите. Когато искате да отслабнете вие трябва да решите кое е правилно за вас и вашия живот, а, не друг. Така ще стигнете до успешен резултат на вашата диета. Ключът си само ваш.

Не се обвинявайте ако не сте съвършени.

Ако се провалите веднъж при изпълнението на вашата диета, това не значи, че вие самите сте един голям провал и трябва да се откажете. Не позволявайте една грешка да влияе на вашия план за идеално тегло. Това е глупост ако го направите и показва колко слаб характер сте!

Избягвайте изкушенията.

Ако сте склонни да се поддадете на обяд с приятели в съседната пицария и да не си ядете салатката, а да погълнете лакомо една пица, тогава си правете дневна програма. Което ще рече: къде, с кого и какво ще обядвате, вечеряте или закусвате, но според вашата диета разбира се.

Заобиколете се с хора, които поддържат и уважават вашите усилия в този период.

Дори вашите добри приятели могат съзнателно или несъзнателно да саботират опитите ви за отслабване. Прекарайте времето си с онези хора, които не ще ви притиснат да правите лоши избори на храна в диетният ви период.

Правете си подаръци при постигнати резултати в края на всяка седмица.

Примерно, при свалени 4кг. си купете онази блузка, която ви хвана окото миналата седмица или диск на любимата ви изпълнителка и т.н.

Заредете вашият хладилник или килер само и изцяло със здравословни храни.

Изчистете къщата си от всички високо калорични и тестени храни. Изхвърлете “изкушенията”.

Поставете си малки цели и си направете диетен календар.

На него отбелязвайте в края на седмицата вашият резултат от диетата. И дали той съответства на вашата цел за тази седмица.

Ако следвате тези съвети вие винаги ще завършвате вашата диета със желания от вас успех.

< Предишна

 

Следваща >