Ева Херцигова стана майка за трети път » Интимно

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ева Херцигова и приятелят й Грегорио Марсиай станаха родители на трети син, съобщи представител на 40-годишната чешка манекенка. Бебето се казва Едуард, а звездната двойка има още двама сина – 5-годишния Джордж и 2-годишния Филип. Херцигова съобщи за бременността си през декември миналата година.

„Майчинството е тежка работа, но е най-добрата на света. Всеки ден е нещо ново и прекрасно“, сподели преди време Ева. Манекенката говори пред списание „Ел“ за ролята си на майка, след като роди първия си син през 2010 г.

„Животът ми се преобърна с главата надолу по най-прекрасния начин„, каза чешката красавица. Тя разкри и как поддържа кариерата си, без да й се налага да се отказва от ролята си на майка.

„Първоначално не исках бавачка, исках да правя всичко сама. Но най-добрият съвет, който мога да дам на младите майки, е да приемат известна помощ. Смятам, че кариерата се отразява положително на връзката с детето. Работата ми дава лично удовлетворение и това е обогатяващо за сина ми„, сподели Ева.

източник: БГНЕС