Американци полудяха по татуировки за кучета | Teenproblem.net

1
Добави коментар

Нагледахме се на какво ли не – дрешки за кучета, обувки, слънчеви очила, лакове и т.н., но изглежда модните нововъведения за домашни любимци просто нямат край. В истински хит сред американците в последно време са се превърнали татуировките за кучета, които набират все повече и повече почитатели, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Идеята за подобни татуси принадлежи на стилиста Джордж Бендерски, който притежава свое собствено студио за красота за домашни любимци, разположено в сърцето на Ню Йорк. Само срещу 100 долара Бендерски е готов да нарисува всякаква картинка върху козината на клиентите си. Розите, пеперудите и сърчицата са сред най-популярните татуировки. Обикновено те се поставят на бедрата или на опашната кост на кучетата.

 

За направата на цветните татуси Бендерски използва шаблони и безвредни боички. След това той „запечатва” произведението си със специално лепило, щадящо козината и кожата на животните, което съдържа бляскави частици за още по-красив ефект. Накрая стилистът поставя фиксиращ спрей, който помага на татуировката да се задържи на мястото си поне няколко седмици.

 

А вие бихте ли направили подобна татуировка на домашния си любимец?