Участвай в Сбогом! ТВ шоу и може да спечелиш дигитална фото рамка или пакет дъвки Орбит

1
Добави коментар
pgp

Участниците трябва да са фенове на Facebook страницата „Orbit Bulgaria” към момента на потвърждение.

Участниците трябва да качат собствена снимка или да изберат такава от своята Facebook галерия, да изберат трима от техните Facebook приятели и да изгледат целия филм на „Сбогом! ТВ шоу“.

Участниците трябва да попълнят форма, където се изискват име, фамилия, телефонен номер и мейл адрес и да поставят отметка в бутона, че „Съгласен/а съм с Общите условия и съм над 18 години. След това трябва да се натисне бутон „Регистрация“, за да се регистрират в базата данни и да се включат в жребий за теглене на награди.

Следните награди ще бъдат предоставени чрез щастлив жребий за целия период на онлайн състезанието „Сбогом! ТВ шоу“:

30 фото рамки (5 бр. на промоционална седмица); 30 пакета дъвки Orbit (5 бр на промоционална седмица);

Разпределянето на наградите се извършва на принципа на случаен избор с използването на специална компютърна програма и ще се извършва по посочения в настоящите правила график. В седмичните тегления участват всички участници, регистрирани до момента на тегленто в онлайн играта „ Сбогом! ТВ шоу“.

Период за потвърждение: При всяко теглене, ще бъдат изтеглени по 5 печеливши и 5 резерви за всяка от наградите фото рамки и по 5 печеливши и 5 резерви за всяка от наградите пакети с дъвки Орбит.

В срок от два работни дни от датата на извършеното теглене за съответния период, представител на Организатора уведомява печелившите участници чрез лично съобщение на посочения от тях имейл. Печелившите участници са длъжни в рамките на 3 дни след получаване на уведомителния мейл от Организатора да изпратят потвърдителен имейл с актуален адрес, на който желаят да получат наградата.

Краен срок за участие: 30 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.